Smukke genopladelige lamper

Med indbygget batteri i din lampe,
har du total frihed
Flowerpot VP9

En klassiker fra Verner Panton
- Nu også i batteridrevet variant

Vi er ret vilde med Verner Pantons Flowerpot fra 1968 som er blevet en populær klassiker. Den fås i et stort udvalg af farvemuligheder, som gør at den passer ind i de fleste hjem.

Nu er den også kommet i en version der kan lades op i stikkontakt som giver et ekstra lag af frihed, så den kan tages med udendørs på terrassen, i båden eller hvor end du ønsker

Vejl. pris 1.195 DKK

Læs mere / køb
Manhattan SC52

Super eksklusivt design
i bruneret messing og canvas

Bordlampen fra &Tradition har et varmt stramt design med skærm i canvas og base i bruneret messing som passer rigtig godt på et lille bord eller udendørs på terrassen.

Du kan selv styre hvor meget lys du har brug for fra lampen, da der er indbygget tre lysniveauer og den kan lyse op til 11 timer på en opladning. Den genopladelige base lades med usb.

Vejl. pris 1.195 DKK

Læs mere / køb

Como SC53

Lækker paddehat i bruneret messing

Como SC52 fra &Tradition har en blød rund form som giver god kontrast til det eksklusive brunerede messing.

Den er transportabel og kan lyse i 11 timer med et batteri på højeste lysstyrke og er genopladelige via Micro USB. Den kan dæmpes i tre trin, så du selv bestemmer hvor meget lys du har brug for.

Vejl. pris 1.195 DKK

Læs mere / køb
Lucca SC51

lampe med bløde, organiske former og matteret glas som giver et godt lys

Bordlampen er lavet af &Tradition og nogle organiske runde former med mundblæst skærm i satin glas. Basen er i pulverlakeret metal og fås i 3 farver, sort (black), grøn (moss) og mørk rød (maroon)

Du kan justere lysstyrken i 3 niveauer og derved selv bestemme hvor meget lys lampen skal give.

Den kan lyse i 12 timer på en opladning, og kan oplades med USB kabel.

Vejl. pris 995 DKK

Læs mere / køb

Panthella portable

Klassisk Verner Panton design
I opal akryl

Det klassiske populære designikon er blevet transportabelt. Den genopladelige lampe oplades med USB kabel.

Det mindre bærbare format, gør det muligt at nyde den eksklusive atmosfære hvor der ikke er strøm tilgængeligt, som for eksempel i haven eller i udestuen

Den er transportabel og kan lyse i 5 timer med et batteri på højeste lysstyrke og er genopladelige via USB-C. Den kan dæmpes i tre trin, så du har mulighed for selv at bestemme lysstyrken til dit behov.

Vejl. pris 1.495 DKK

Læs mere / Køb
Le Klint - Candle Light

Lanterne i varme naturlige materialer

Philip Bro Ludvigsen har designet en lampe der skaber en rigtig hyggelig belysning, og som giver god stemning med familie og venner. Håndtaget og basen er lavet i eg med en mundblæst kuppel som kan tages af. Flammen bevæger sig langsomt og bruger LED pære. Den er fastgjort til en bund af ægte stearin for at få det til at ligne et rigtigt stearinlys.

Lamperne kan lyse i 150 timer hvilket svarer til 30 dage hvor de lyser 5 timer om dagen. En opladning klares med USB og tager 4 timer.

Lanternen fås også i en sort kork variant

Vejl. pris 1.295 DKK

Læs mere / Køb
Marset - Follow Me

Hyggelig lampe med personlighed

Designeren af denne lampe Imma Bermudez ønskede at designe en lampe man ville forelske sig i, og det synes vi hun har klaret rigtig godt.

De runde former er hyggelige og elegante, og håndtaget i træ gør at de genopladelige lamper i denne serie vil passe ind i de fleste steder.

Den giver god belysning da skærmen spreder lyset jævnt 360 grader.

Den oplades med USB, og kan lyse 5 timer på højeste trin, 10 timer på mellemste trin og 20 timer på laveste trin.

Vejl. pris 1.499 DKK

Læs mere / Køb
Flos - Bellhop

Inspireret af hotel desk klokken

Edward Barber & Jay Osgerby har designet denne moderne transportable lampe som er produceret af FLOS. Den giver et elegant look til hjemmet, og er inspireret af den ikoniske Bellhop klokke som man kunne møde på mange hoteller.  Der er indbygget LED belysning, hvilket gør at den er miljøvenlig.

Den kan genoplades og der medfølger USB kabel ved køb af Bellhop. Den kan lyse i op til 24 timer.

Bemærk at lamperne ikke er vandtæt, hvorfor den ikke bør bruges i regnvejr. De fåes i farverne gul, grå, rød, hvid, blå og mørk brun som denne. Cioko hedder farven

Vejl. pris 1.815 DKK

Læs mere / Køb
Loom Design - Silo 1

Transportabel lampe og højttaler i én

Denne smarte genopladelige lampe har indbygget højttaler, så du både kan få lækker stemningsbelysning og god lyd på samme tid.

Lampen er lavet i lækre materialer såsom messing, bambustræ og hessian stof som gør den helt tidssvarende efter hvad der er de hotteste materialer for tiden.

Den kan køre i 4-6 timer på en opladning og fås i farverne i blå og grå som disse, men findes også i rød.

Vejl. pris 1.399 DKK

Læs mere / Køb