Smukke genopladelige bordlamper

Med indbygget batteri i din lampe,har du total frihed
Flowerpot VP9

En klassiker fra Verner Panton- Nu også i batteridrevet variant

Vi er ret vilde med Verner Pantons Flowerpot fra 1968 som er blevet en populær klassiker. Den fås i et stort udvalg af farvemuligheder, som gør at den passer ind i de fleste hjem.

Nu er den også kommet i en version med batteri som giver et ekstra lag af frihed, så den kan tages med udendørs på terrassen, i båden eller hvor end du ønsker

Læs mere / køb
Manhattan SC52

Super eksklusivt designi bruneret messing og canvas

Bordlampen fra &Tradition har et varmt stramt design med skærm i canvas og base i bruneret messing som passer rigtig godt på et lille bord eller udendørs på terrassen.

Du kan selv styre hvor meget lys du har brug for fra lampen, da der er indbygget tre lysniveauer og den kan lyse op til 11 timer på en opladning. Den genopladelige base lades med usb.

Læs mere / køb

Como SC53

Lækker paddehat i bruneret messing

Como SC52 fra &Tradition har en blød rund form som giver god kontrast til det eksklusive brunerede messing.

Den er transportabel og kan lyse i 11 timer med et batteri på højeste lysstyrke og er genopladelige via Micro USB. Den kan dæmpes i tre trin, så du selv bestemmer hvor meget lys du har brug for.

Læs mere / køb
Lucca SC51

lampe med bløde, organiske formerog matteret glas som giver et godt lys

Bordlampen er lavet af &Tradition og nogle organiske runde former med mundblæst skærm i satin glas. Basen er i pulverlakeret metal og fås i 3 farver, sort (black), grøn (moss) og mørk rød (maroon)

Du kan justere lysstyrken i 3 niveauer og derved selv bestemme hvor meget lys lampen skal give.

Den kan lyse i 12 timer på en opladning, og kan oplades med USB kabel.

Læs mere / køb