Forkæl dig selv eller en du holder af med tørrede blomster

Få inspiration til en smuk evighedsbuket

12 smukke evighedsbuketter

Hvis du godt kunne tænke dig at have flotte blomster stående året rundt, men du samtidig ikke har lyst til at bruge penge på en ny buket hver uge, så kan de dekorative evighedsbuketter være den oplagte løsning for dig.

De tørrede buketter er den nye trend indenfor blomster. Det er både smukt og dekorativt, og her er tanken om en buket, der holder mere end en uge, meget tiltalende. Læs med her og bliv klogere på de bæredygtige buketter.

Herunder har vi samlet en liste med nogle spændende evighedsbuketter

Eksklusiv elegance

Powder er en evighedsbuket med sarte lyserøde pasteller, og hvide smukke nuancer.

Højde på buket ca. 40-50 cm

Læs mere / Køb

En frisk pink sky

Pink Sky er en evighedsbuket i flotte lilla, pink og lyserøde nuancer.

Højde på buket ca. 70 cm

Læs mere / Køb

Sand & Forest

Sand and Forest er en evighedsbuket som er ekstravagant i flotte farver med tørrede og præserverede blomster. Den er fantastisk, fyldig og fabelagtig. Den gør enhver stue royal og er et fantastisk blikfang.

Højde på buket ca. 80 cm

Læs mere / Køb

Nordisk strandkant

Grey Ocean er en evighedsbuket i naturlige nuancer som sart grå og blå, og bringer tankerne hen på en kølig nordisk strandkant.

Højde på buket ca. 40-50 cm

Læs mere / Køb

Sommerlig farvebombe

Caribbean Love er en evighedsbuket i flotte tropiske nuancer og farver, der lyser op i stuen og varmer, og bringer glæde.

Kan med fordel passe til en mere neutral indretning, hvor de friske farver vil stå frem og blive et blikfang i rummet

Højde på buket ca. 50 cm

Læs mere / Køb

Smuk solnedgang

Sunset er en evighedsbuket i varme, smukke nuancer.

Højde på buket ca. 40-50 cm

Læs mere / Køb

Grøftekant

Grøftekant er en evighedsbuket i skønne sommerfriske og naturlige farver, der lyser op i stuen og bringer glæde indenfor.

Højde på buket ca. 40-50 cm

Læs mere / Køb

Mystisk som havets dyb

Atlantis er en evighedsbuket i flotte lyse farver og nuancer med et mørkt, dramatisk twist

Buketten bliver leveret i en smuk æske.

Højde på buket ca. 50 cm

Læs mere / Køb

Aquamarine

Aqua Marine er en evighedsbuket i flotte blå farver og nuancer, der lyser op i stuen og bringer glæde indenfor.

Højde på buket ca. 50 cm

Nordisk og majestætisk

Nordic Spring er en evighedsbuket i smukke lyserøde og nordiske toner, der lyser op i stuen og bringer glæde indenfor.
Buketten bliver leveret i en smuk æske.

Højde på buket ca. 50 cm

Åbne marker og idyl

Meadow er en evighedsbuket i flotte lyse farver inspireret fra den rå natur, enge og kyster. Den bringer naturen indenfor og lyser op i stuen og bringer glæde indenfor.

Højde på buket ca. 70 cm

Pink Summer

Pink Summer er en evighedsbuket i flotte lyserøde og pink nuancer, der lyser op i stuen og bringer glæde indenfor.
Buketten bliver leveret i en smuk æske.

Højde på buket ca. 50 cm

Hvad er en evighedsbuket?

Du er sikkert allerede stødt på en dekorativ evighedsbuket et sted, da de er blevet populære som aldrig før. Som navnet antyder, så er det en buket, der holder evigt, eller i hvert fald så længe som du har lyst til at have dem stående i din indretning, uden at de mister sin charme eller bliver triste at se på.

En evighedsbuket holder i minimum et par år, hvorefter den godt kan begynde at drysse lidt eller falme i farverne – afhængig af hvilke blomster, buketten indeholder. Du kan få en evighedsbuket med mange forskellige slags blomster og i forskellige farver, som alle giver hver deres udtryk til dit hjem. Den nye trend er altså et bæredygtigt alternativ til en hurtigvisnende buket.

 

En buket der holder evigt

En traditionel buket blomster holder ofte kun en uges tid – plus/minus afhængig af hvilke blomster/dekorationer, buketten indeholder. Og de fleste skynder sig at kassere den, så snart den begynder at se træt ud. Med en evighedsbuket får du tørrede blomster, som du kan have glæde af i så lang tid, som du ønsker, og lige indtil du bliver træt af at se på den.

Det er både fint og feminint at indrette med de tørrede buketter, og det giver uden tvivl personlighed i din indretning, da du kan vælge blomster i lige netop de farver, som du ønsker at pryde dit hjem med.

 

Fordele ved en evighedsbuket

Evighedsbuket eller tørrede blomster er enormt dekorative og bringer dig den samme glæde, inspiration og kreativitet som de friske blomster. Der er dog betydelige fordele ved de tørrede blomster. En tørrede blomster (evighedsblomster) har blandt andet en væsentlig mindre klimabelastning end en traditionel blomst, fordi levetiden på en evighedsbuket er markant længere. Den længere levetid betyder også, at du slipper for det kedelige syn af visne og døde blomster, som du ellers ville gøre.

De tørrede blomster holder nemlig i markant længere tid og lever i den grad op til deres navn evighedsbuketter. De holder nemlig i en evighed. Også selvom farven falmer over tid på grund af sollys og indeklimaet, er de stadig enormt flotte og dekorative.

 

Bæredygtige blomsterbuketter

Evighedsbuketter er blevet en trendy del af boligindretningen. Det er det største indenfor blomsterverdenen der er sket i rigtig mange år. Udover evnen til at dekorere dit hjem smukt, så tager buketterne både hensyn til miljøet og din økonomi, da du ikke hele tiden behøver at udskifte dem, som du gør med en frisk buket blomster.

Evighedsblomster er både neutrale i deres duft og findes i et hav af skønne farver. Uanset om du er til det neutrale eller det farverige, så kan du få en buket i dine yndlingsfarver. De bæredygtige buketter passer derfor ind i ethvert hjem hele året rundt. De er kommet for at blive og kan indgå i indretningen på et hav af fine og kreative måder.

 

Blomster der er egnet til evighedsbuketter

De mest populære blomster, der bliver brugt til evighedsblomster, er dem med et lavt væskeindhold. Disse typer blomster tørrer nemmere, samtidig med at de også lettere bevarer farven i lang tid.

Nedenstående eksempler er gode valg til din evighedsbuket:

 • Siv
 • Hjertegræs
 • Eukalyptus
 • Trommestikker
 • Brudeslør
 • Pampasgræs
 • Lavendel
 • Tidsler
 • Hortensiaer
 • Korn
 • Roser
 • Protea blomster
 • Hindebæger

 

Hvad kan en evighedsbuket bruges til?

En evighedsbuket kan bruges overalt i hjemmet som i for eksempel vaser, på fade, i kranse, og uroer. Derudover kan du i stedet for friske blomster også bruge dem som dekoration til din næste fest eller som kombination til de traditionelle blomster. Flere og flere har også taget de holdbare evighedsblomster til sig, når de skal giftes. Det gælder både i brudebuketten og festens blomsterpynt. Mulighederne er mange, og her er det kun din fantasi, der sætter grænser – både i din indretning og til din næste festlige begivenhed.