Rigtig mange mennesker går meget op i hvilket stjernetegn de er, da det kan sige meget om ens personlighed. Hvis man for eksempel er født på en bestemt dato i juli eller august, er man stjernetegnet Løve som er kendetegnet ved at være en brag af en fest at være sammen med. Denne person er oftest meget intelligent og social anlagt, men kan til tider også være noget selvoptaget og opmærksomhedskrævende. Læs meget mere om at være stjernetegnet Løve her! 

Sådan ved du hvilket stjernetegn du er

Selvom det at tyde stjerner og få dem til at passe til vores liv har været en praksis, der har eksisteret i mange tusinde år og i mange forskellige kulturer rundt omkring i verdenen, følger de fleste mennesker i den vestlige verden den romerske fortolkning af stjernetegn. Der er 12 stjernetegn, som svarer til årets 12 måneder og derfor er det også let at regne ud hvilket slags stjernetegn man har og begynde at udforske det.

Hvis man for eksempel er født mellem d. 23 juli og d. 23. august har man stjernetegnet Løve, hvilket er et ildtegn og er hersket af Solen. Det kan være en meget underholdende beskæftigelse at læse mere om stjernetegn Løve, som måske stemmer overens med ens egen personlighed eller måske slet ikke gør.

En udadvendt og festlig person

Idet hvert stjernetegn har sin egen personlighedstype, har Løven selvfølgelig også sin særegne personlighed. Folk der er født i dette stjernetegn er udadvendte, elsker en god fest og trives generelt i sociale lag, hvor der er mange mennesker. De er meget tapre og ikke bange for at tage imod en udfordring, især hvis det kan sikre dem mere anerkendelse eller opmærksomhed fra både venner, familie og fremmede mennesker.

Derudover trives de også i lederrollen og i beskæftigelser, hvor de kan få lov til at bruge deres glimrende talegaver og blænde folk med deres karisma. Man vil helst gerne have en der har stjernetegnet Løve med på sin side, hvis man gerne vil vinde, da Løven er ekstremt glad for alskens slags konkurrencer. Løven hader nemlig at fejle og tabe både i lege, konkurrencer og det virkelige liv!

Den gode ven

Selvom folk der er har stjernetegn Løve kan til tider være opmærksomhedskrævende og selvcentrerede, har de også et hjerte af guld og vil gøre alt for dem de har kært, uanset om det også betyder at de selv kan blive bragt i fare. En Løve har følelserne ude på tøjet, hvilket måske godt kan lede til ophedede diskussioner selv mellem gode venner, men det er ikke ensbetydende med, at Løven ikke holder af sine nærmeste.

Dette betyder at man altid vil kunne stole på at en person med stjernetegn Løve vil være der for en, uanset hvilke situationer livet kaster en ud i. Det er altid vigtigt med en ven, der kan være der for en, og som har ubetinget betænksomhed og kærlighed over for en, da sådanne personer nogle gange kan være svære at finde og endnu sværere at holde fast i.