Her finder du havemøbler af forskellige materialer til en god pris.

Find inspiration, og sammensæt et sæt havestole og haveborde lavet af materialer, du kan lide. I det følgende får du flere oplysninger om det materiale, der er bedst for dig. Hvert materiale har sine egne fordele og ulemper.

Havemøbler i træ

Havemøbler i træ er et klassisk valg, der udstråler særlig varme og charme og kan indarbejdes i et sæt udsøgte olierede og velholdte havemøbler. Du kan se vores udvalg af hårdttræ her. Denne type møbler kræver dog mere vedligeholdelse end havematerialer af plast. På den anden side er de meget smukke, og naturlige materialer vil være perfekte til enhver have. Med havemøbler i træ kan du få smukke møbler uden at trække opmærksomhed fra den smukke have.

Billige vedligeholdesfrie havemøbler

Nogle havemøbler kræver mere vedligeholdelse end andre. For eksempel skal træmøbler olieres, og det kan være en god ide at bringe dem indendørs om vinteren. Derudover har denne slags møbler bedst af ikke at stå på græsset, fordi dette får træet til at rådne. Hvis du vil undgå alle disse situationer, leverer vi også 100% vedligeholdelsesfri kombination af havemøbler, inklusive kombinationer af ikke-træ, granit og polyrattan. Er havemøbler, der er lette at vedligeholde, vigtigt for dig? så skal du gå efter havemøbler der ikke er lavet af træ. Nonwood møbler bør ikke olieres som havemøbler i træ. Derfor er de 100% vedligeholdelsesfrie og ændrer ikke farve. Det er et materiale der er perfekt til folk, med en travl dag. Det er også et godt valg for familier med små børn, fordi de er meget nemme at rengøre.