Havnebryggen Polaris – moderne 4v ejerlejlighedIslands Brygge 38E, 1. th

Pris6.499.000 kr.

 • Åbent hus.
 • Sagsnr.2018-MS05
 • Postnr./By2300 København S
 • Kontant6.499.000 kr.
 • Månedlig ejerudgift5.255 kr.
 • Brutto eks. ejerudgift28.204 kr.
 • Netto eks. ejerudgift24.472 kr.
 • Bolig118 kvm
 • Kælder0 kvm
 • Byggeår2017
 • Grund8061 kvm
 • Antal fulde etager1
 • Rum4

På første parket ud til vandet i det spændende Islands Brygge Syd finder I denne eksklusive fireværelses lejlighed - på første sal i en nybygget arkitektonisk perle fra 2017. Her får I glæde af en moderne indretning, som udnytter hver eneste kvadratmeter til fulde, og som giver et fantastisk panoramavue over havneløbet via vinduer fra gulv til loft.

Lejligheden er en 118 kvm stor 4-værelses med 2 altaner. Soveværelser og skabsværelse ligger praktisk trukket tilbage i den fjerne ende af lejligheden, og giver et indtryk af eksklusivitet. Fra det store soveværelse er der udgang til en hyggelig lille altan med udkig til havneløbet - den perfekte måde at starte dagen på, fred og ro der står i skarp kontrast til det puslerende byliv der summer nedenfor opgangen. Det mellemliggende værelse byder på helt nyt indbygget skab med specialbygget 'træk-ned' bøjler til skjorter og jakker, samt luksus skuffer til tøj og sko. Værelset her, kan også benyttes som et lille kontor, eller laves om til walk-in-closet, da det ligger i forlængelse af det store soveværelse. Nordligst i lejligheden ligger endnu et godt værelse oplagt til børneværelse eller tv-stue.

Det eksklusive badeværelse byder på masser skabsplads til både hende og ham, og er med stor bruseniche og regnvandsbruser samt vaskesøjle.

Det åbne køkken-alrum er lyst og velindrettet med planker på gulvet, lyse elementer og store flotte vinduespartier i både køkkenafdeling og opholdsstue. Køkkenet er af mærket Unoform model Avantgarde, med hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet er der udgang til den store altan hvor der også er god plads til hyggelige middage med venner og familie. Og til tænksomme stunder i aftensolens skær med blikket fæstnet ved de livlige bølgetoppe ikke langt under jer og synet af forbipasserende kajakker og lystbåde.

I det nye populære og mondæne kvarter Havnebryggen, har du Islands Brygges bedste placering. Du kan nyde solopgangen over Fælleden og tænde grillen på de store åbne arealer ned til Havnevigen, eller snuppe en forfriskende morgendukket i Havnebadet. Byens impuls mærkes tydeligt i udsigten fra en af de to altaner, og du har et væld af shopping muligheder, kulinariske tilbud og kun 10 minutters cykeltur så kan du nyde freden og den smukke natur på Amager Fællede. Metroen går nærmest lige til døren, og på knap 12 minutter kan du stå i Københavns Lufthavn, eller ved Hovedbanegården. Hverdagens indkøb klares nemt i det nærtliggende supermarked, og er du doven en dag så er udbuddet af caféer og sandwichshops overvældende.

Islandsbrygge byder også på kulturhus med ca. 350 arrangementer om året, fordelt på stort set alle genrer fra fællesmiddag til koncert og teater. Sidst men ikke mindst er det værd at nævne at Islands Brygge sågar byder på sandstrand og vig, som kun ligger få 100 meter fra boligen.

Lejligheden her henvender sig til en livsnyder der sætter pris på at ånde byens puls, men samtidig har et ønske om at kunne trække sig tilbage i en bolig med stil, personlighed og ro. Selve byggeriet omkring Havnebryggen er langt fra færdiggjort, og området vil fortsat udvikle sig over de næste mange år.

Der er mulighed for tilkøb af P-plads i aflåst parkeringskælder. I parkeringskælderen er der ligeledes kælderrum og cykelparkering.