Robert Jacobsens Vej 85, 02. th

Super planløsning og lækker udsigt fra 2 altaner


Denne fireværelses lejlighed ligger på en af Ørestad Syds bedste beliggenheder. Her er udsigt over både vandet og natur, og i denne lejlighed har du hele to altaner at nyde udsigten fra. På den østvendte altan, kan I nyde morgensolen på en skøn, overdækket og vindstille altan, og fra den vestvendte altan er der skøn udsigt over Kalvebod Brygge.

Lejlighedens m2 fordeler sig på en god planløsning med det store, lyse køkken-alrum som lejlighedens midtpunkt og de tre værelser og badeværelset placeret i hver ende - oplagt til et forældresoveværelse i den ene ende.
Som det er typisk for området og denne slags nye lejligheder står alting super lækkert og er indrettet i stilrent, minimalistisk design, der passer som kanvas til enhver stil man måtte ønske at indrette i.
Køkkenet har indbyggede hvidevarer, så overfladerne står lækre og uafbrudte i det flotte køkken.
Badeværelset er indrettet med lyse, natursten på gulvet og i brusenichen, og elementerne følger køkkenets stilrene udtryk, med hvide overflader og indbygget skabsplads.

Vilhem Lauritzen er arkitekten bag Stævnen, som er opført med lyse facader og store vinduespartier, der inviterer de smukke omgivelser ind i hver enkelt lejlighed. Det dejlige, indre gårdmiljø byder på legeområder for de små og grønne fællesarealer, hvor store, som små kan nyde både sol og skygge hele dagen. Der er naturligvis elevator, dørtelefon og gode parkeringsforhold tilknyttet ejendommen.
Fra Stævnen får du den bedste udsigt til det fredede landskab omkring Ørestad Syd med de skønne, anlagte søer og kanaler og Kalvebod Fælleds langstrakte sletter i horisonten. I nabobygningen får du én af Ørestads lækreste restauranter i Café 8-tallet. Der ligger sågar en børnehave i ejendommen. Metroen ligger i gåafstand fra hjemmet og fører dig på under 15 minutter til indre by.
Ørestad Syd er en bydel der er i fortsat i rivende udvikling, og vil løbende byde på endnu mere stemning, shopping og kulturliv.
Her får I det bedste fra to verdener. Med en central beliggenhed i hovedstaden og samtidig med fantastiske naturoplevelser lige udenfor døren.

Vi glæder os meget til at byde jer indenfor i Stævnen og vise jer denne skønne lejlighed.

Kontakt Living Homes på 7010 2019 for en fremvisning af denne skønne bolig.

ÅBENT HUS
25
aug.
søndag
15:00 - 15:20
GEM I KALENDER
© 2018 all rights reserved