Artillerivej 112, 1. tv

Lækker lejlighed med udsigt til vandspejlet


Islands Brygge - til den kræsne familie
Med udsigt over kanal og mod Havneløbet

Denne eksklusive ejerlejlighed er et must for den kræsne unge familie.
Sjældent har vi set så høj en standard og så eksklusive materialer samlet i én bolig. Kom selv og få en rigtig positiv oplevelse.
Entré med en stor, eksklusiv indbygget garderobe fra Poggenpohl og herfra halvåben forbindelse videre til både køkken- og stuemiljø. Spisekøkkenet er eksklusivt indrettet med Poggenpohls smukke og luksuriøse elementer, integrerede hvidevarer fra Siemens og masser af skabsplads. Poggenpohls design er udover at være eksklusivt, også et stilfuldt og tidløst møbel, der matcher perfekt til opholdsstuen i dette åbne køkken-stuemiljø. Skøn altan, hvorfra man nyder udsigten over store grønne områder og de smukke naboejendomme. Fra netop denne opgang i ejendommen er der fra altanen smuk udsigt ned gennem en åben kile med både kanal og Havneløbet foran. Opholdsstuen har et genialt vindues skydeparti, hvor man kan åbne et enkelt vindue, men man kan også åbne halvt eller helt op for vinduerne, således at vinduespartiets nederste del, reelt virker som et altanværn. Her kan man nyde det skønne solskinsvejr året rundt og kan således nydes "i det fri" i stuen.
Badeværelset er helt igennem eksklusivt med smukke travertin marmorfliser på gulvet og i brusenichen, smukke blandingsbatterier i italiensk stil, Poggenpohls eksklusive skabsarrangement med granitbordplade, vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelset har plads til et arbejdsbord eller en ekstra børneseng, og det ekstra børneværelse er ligeledes stort nok til f.eks. 2 børnesenge. I soveværelset er der endvidere det samme skydevindues parti, som der findes i stuen. Der er naturligvis gulvvarme i alle boligens rum.
Ejendommen ligger midt på Islands Brygge, og findes næppe lige, hvis man sammenligner kvalitet i beliggenhed, indretning og faciliteter. Ejendommen har i øvrigt egen p-kælder og til denne lejlighed hører en parkeringsplads til en tillægspris af kr. 200.000!

ÅBENT HUS
25
aug.
søndag
14:20 - 14:40
GEM I KALENDER
© 2018 all rights reserved