Strandvejen 256K


Unik beliggenhed i Skovshoved - Dette skønne hus er fra 1989, huset ligger overfor havnen på en dejlig stor ugeneret grund med skøn have og stor ugeneret terrasse. Sti til strandvejen. Og ingen naboer mod havnen og Øresund. Her er den skønne havluft som er så karakteristisk. Skøn forhave / gårdhave med flisebelægning og masser af plads til cykler og kaniner m.v. Baghaven er for området her meget stor. Helt ugeneret og med plads til terrasse udstyret m.v.

Ejendommen indeholder: Rummelig entre med trappe til den lille parktiske kælder, lyst badeværelse med brus og vindue for udluftning, skønt rum med lille hems til enten værelse eller som i dag påklædningsværelse, dejligt spisekøkken i forbindelse med spiestuen - køkkenet er hvidt og lækkert og fra Simonsen og Czechura. Opholdsstue med udgang til den store terrasse, der er flisebelagt og har en dejlig elektrisk markise og så lidt have. Trappe til 1. sal hvor der findes 2 soveværelser og repos ovenlys og med skab. Fra det ene soveværelse er der en utroligt charmerende udsigt over Skovshoved havn og Øresund. Og når bådene er i vandet, en skøn havne lyd af liner der plinger mod master. Nedgang til kælder. Her findes vaskemaskine og tørretumbler samt fryser, skab og vandvarmer m.v. Tror at støvsugeren også bor her.

Få gratis og uforpligtende vor salgs- og markedsvurdering af din egen bolig. Vi vurderer ud fra den helt konkrete markedssituation efter udbúd og efterspørgsel - og vi er vant til at sætte pris på liebhaverboliger. Vi yder den helt rigtige indsats hver gang. Og vi behandler mennesker som vi gerne selv vil behandles. Brug os - du vil ikke fortryde det! Har du spørgsmål til denne bolig - ring til Niels Mogensen på 4075 2422.

ÅBENT HUS
25
aug.
søndag
13:00 - 13:20
GEM I KALENDER
© 2018 all rights reserved