Klakkebjerg 6E


De gennemlyste boliger sikrer optimale lysforhold i hele stueetagen, og indretningen giver mulighed for opdeling i mange zoner, der kan tilpasses hele familiens behov. De smukke lyse egetræs plankegulve har naturligvis gulvvarme, og udover bekvemmeligheden ved lunt under fødderne, er du fri for grimme og upraktiske radiatorer. Boligerne er i øvrigt sikret et lavt energiforbrug, da byggeriet opfylder de nyeste krav til isolering og indeklima.

Rækkehusene er endvidere beriget med glatte gipslofter i alle rum. Det er enkelt, og det er en kvalitetsmæssig luksus.

Glem ikke traditionerne. Her har vi det traditionelle danske rækkehus i 2 etager, hvor terrassen vender mod både øst og vest. Bilen parkeres på den fælles parkeringsplads, og herfra er der ankomst til boligen via den østvendte terrasse, hvor også det ene af de 2 depotrum/skure forefindes.

Køkken/allrummet har en rummelig spiseplads, og har et i sig selv smukt møbel med det eksklusive danske boform køkken, med hårde hvidevarer for gourmet'en fra Kitchen Aid. Her er faktisk pæn skabsplads. Fra køkken/alrummet er der også adgang til et ekstra toilet, - både praktisk for gæster og den store familie.

I forlængelse af køkkenet, kommer man ind i den vestvendte opholdstue, der har udgang til den en ordentlig terrasse, der er anlagt i hele husets bredde.

På 1. sal er der et møblerbart repos, forældresoveværelse med fransk altan, 2 værelser og badeværelse med bruseniche og vaske- og tørresøjle.

På type A1 er der 2 forskellige arealer. 119 kvm. for gavlboligen og 108 kvm. for de øvrige boliger. Boligarealet her er rent boligareal. Der er ingen fællesarealer, der indgår i arealet.

Der tages forbehold for, at visualiseringerne ikke nødvendigvis er fra den pågældende lejlighed, men kan være fra andre boliger i ejendommen, for at vise eksempler af de forskellige indretningsmuligheder, der er i ejendommen.
ÅBENT HUS
22
aug.
torsdag
16:30 - 17:00
GEM I KALENDER
25
aug.
søndag
12:00 - 12:30
GEM I KALENDER
Klakkebjerg 8, 2750 Ballerup
© 2018 all rights reserved