Responsive image
ÅBENT HUS
19
sep.
torsdag
16:30 - 17:00
GEM I KALENDER
22
sep.
søndag
15:45 - 16:15
GEM I KALENDER
Klakkebjerg 8, 2750 Ballerup

16 NYBYGGEDE FAMILIEBOLIGER


Velkommen til Østerhøjen!


Midt imellem Jonstrup og Måløv ligger forstadsoasen Østerhøjen. Her kan I leve et dynamisk forstadsliv, tæt på alt hvad hjertet kan begære, i et åbent område, der er ideelt til børnefamilier. Her er plads til både historie og hyggestunder, familie og fredagsslik, naboskab og nyttehaver.


Østerhøjen bliver et nyt hyggeligt sted, hvor du og din familie får en naturskøn, og samtidig central beliggenhed i Ballerup Kommune.


Den 1. februar 2020 står de 16 boliger klar til indflytning, og variationen i boligerne giver jer mulighed for at opfylde mange af jeres ønsker til en drømmebolig. De 14 rækkehuse varierer i størrelser fra 94 kvm. til 119 kvm., og fordeler sig også mellem boliger i 2- eller 3 plan.


Rækkehusene i 2 plan har 2 terrasser, en mod øst og en mod vest.


Rækkehusene i 3 plan har en terrasse mod syd og en tagterrasse på 2. sal, der vender mod 3 verdenshjørner, øst, syd og vest.


Hver bolig i Østerhøjen er indrettet med nøje udvalgte materialer, der ikke kun er mærkevarer af høj kvalitet, men også er materialer i et enkelt design, der tilpasser sig jeres helt personlige stil. Således er køkkenet udstyret med et dansk designerkøkken fra boform, naturligvis i hvidt, så det holder stilen i mange år.


 


 


 

© 2018 all rights reserved