Buddinge Hovedgade 76E, 1. tv

Teaterhaven - Lev på første parket


Teaterhaven - Lev på første parket

Velkommen til dejlig ro og lyse dage
Syd for Buddingevej ligger et nybygget hellested med grønne haver, dybe rødder og højt til loftet. Teaterhaven er tæt på alting - men alligevel så langt fra byens støj. Her er alt udvalgt med tanke for miljø og kvalitet.

Oplev det eksklusive Poliform-køkken med ægte Gaggenau-hvidevarer. De lyse egetræsplankegulve med indbygget varme. Sydvestvendte altaner med aftensol. Store fællesarealer under bebyggelsen med mange anvendelsesmuligheder. Fra de åbne boliger er der direkte udgang til skønne, etablerede haver med stenterrasser skærmet af spirende plantekasser.

Flyt ind i et luksuriøst fællesskab tæt på kultur, natur og byliv - midt i hjertet af gamle Buddinge by.

Kom helt tæt på hyggelige gamle Buddinge by. Fra hovedgaden strækker sig et væld af skønne kulturcentre, specialbutikker og grønne parkområder, der inviterer til fordybelse og fornøjelse.

Midt imellem villaveje og historiske forter finder du Teaterhaven, en helt ny oase tæt på byens puls. Her er tid til at dyrke haven, udforske nye naturløbestier og opleve kulturen med alle sanserne.

Velkommen til første parket.

Der tages forbehold for, at billederne ikke nødvendigvis er fra den pågældende lejlighed, men kan være fra andre boliger i ejendommen, for at vise eksempler af de forskellige indretningsmuligheder, der er i ejendommen.

ÅBENT HUS
20
okt.
søndag
14:30 - 15:00
GEM I KALENDER
Buddinge Hovedgade 74a,
2860 Søborg
© 2018 all rights reserved