Monica Zetterlunds Vej 15, 1. th


Her er den helt rigtige lejlighed med plads til helebørnefamilien. Fra det store soveværelse har du et lækkert en suite badeværelse - og fra entreen er der adgang til to rummelige værelser med plads til skrivehjørne. Invitér vennerne over på en hyggelig middag i det åbne konceptkøkken, slap af med et glas køligt hvidvin på altanen og få ordnet weekendens vaskekurv hurtigt med din egen vasketørre-søjle på badeværelset.

Du har mulighed for at få en individuel fremvisning i ejendommen, selvom den ikke er færdigopført. Kontakt os for personlig aftale.
UDSIGT TIL VANDET
Fra mange af Løvholms 168 lejligheder er der udsigt til havnefrontens bølger eller små kanaler - hvad enten det er fra de store vinduespartier i stue og køkken, by-altanerne, træterrasserne eller tagterrasserne. De vestvendte boliger skaber et dejligt aftenmiljø med solnedgangsblik og giver masser af solindfald fra morgen til aften.

ÅBENT, NORDISK KONCEPT
Et åbent indretningskoncept giver plads til familietid og kreativitet. Her er plads til at skabe, til at hygge, til at rumme hinandens projekter - både i køkkenet og i stuen. Løvholm er indrettet efter nordisk naturlighed og den diskrete eksklusivitet, der let forbinder rum og interiør. Derfor er lejlighederne udstyret med et veldesignet køkken fra danske uno forms Avantgarde-serien i klassisk hvid.

METRO ANNO 2024
I Løvholm er du tæt på byen og naturen på én og samme tid - og du er aldrig langt væk fra indre by. Løvholm er let tilgængeligt med både en kommende Metro lige uden for din hoveddør og egen parkeringskælder under bebyggelsen.

Der tages forbehold for, at visualiseringerne ikke nødvendigvis er fra den pågældende lejlighed, men kan være fra andre boliger i ejendommen, for at vise eksempler af de forskellige indretningsmuligheder, der er i ejendommen.

ÅBENT HUS
21
mar.
torsdag
16:00 - 17:00
GEM I KALENDER
24
mar.
søndag
12:00 - 13:00
GEM I KALENDER
Overfor Thad Jones Vej 12,
2450 København SV
© 2018 all rights reserved