Monica Zetterlunds Vej 19, 1.


Her er den perfekte bolig til den aktive børnefamilie, der gerne vil bo i byen og tæt på naturen på samme tid. Nyd morgenmad på den hyggelige altan, smid løbetøjet til vask på badeværelset lige ved entreen og dyrk de lyse timer i det 32 m2 store køkken og stuerum med plads til hyggeprojekter.

NU HAR DU MULIGHED FOR AT KØBE EN AF DE EFTERTRAGTEDE, NYOPFØRTE BOLIGER PÅ SLUSEHOLMEN - I FØRSTE PARKET TIL VANDET

Mellem de blå kanaler og havnefrontens levende murstensbyggerier ligger karréen Løvholm, et fristed for aktive børnefamilier, kreative iværksættere og hyggelige nabofællesskaber. Sluseholmens kvarterer med de hyggelige kanaler og gangbroer er inspireret af Amsterdams urbane balance mellem vand og by. De mange forskellige husfacader bærer et industrielt storbypræg, stilrent afrundet med blødstrøgne teglsten og grønne gårdmiljøer som i Københavns historiske brokvarterer.

Du har mulighed for at få en individuel fremvisning i ejendommen, selvom den ikke er færdigopført. Kontakt os for personlig aftale.


UDSIGT TIL VANDET
Fra mange af Løvholms 168 lejligheder er der udsigt til havnefrontens bølger eller små kanaler - hvad enten det er fra de store vinduespartier i stue og køkken, by-altanerne, træterrasserne eller tagterrasserne. De vestvendte boliger skaber et dejligt aftenmiljø med solnedgangsblik og giver masser af solindfald fra morgen til aften.


ÅBENT, NORDISK KONCEPT
Et åbent indretningskoncept giver plads til familietid og kreativitet. Her er plads til at skabe, til at hygge, til at rumme hinandens projekter - både i køkkenet og i stuen. Løvholm er indrettet efter nordisk naturlighed og den diskrete eksklusivitet, der let forbinder rum og interiør. Derfor er lejlighederne udstyret med et veldesignet køkken fra danske uno forms Avantgarde-serien i klassisk hvid.


METRO ANNO 2024
I Løvholm er du tæt på byen og naturen på én og samme tid - og du er aldrig langt væk fra indre by. Løvholm er let tilgængeligt med både en kommende Metro lige uden for din hoveddør og egen parkeringskælder under bebyggelsen.


Der tages forbehold for, at visualiseringerne ikke nødvendigvis er fra den pågældende lejlighed, men kan være fra andre boliger i ejendommen, for at vise eksempler af de forskellige indretningsmuligheder, der er i ejendommen.

ÅBENT HUS
21
mar.
torsdag
16:00 - 17:00
GEM I KALENDER
24
mar.
søndag
12:00 - 13:00
GEM I KALENDER
Overfor Thad Jones Vej 12,
2450 København SV
© 2018 all rights reserved