Auroravej 10B, st.

Enestående beliggenhed med fantastisk udsigt...


Damhussøen er et af Københavns særligt skønne steder, hvor hovedstad og det hyggelige gadekærsmiljø mødes. Stedet oser af charme og historier, og her er der nu mulighed for at erhverve sig en luksuslejlighed, i ét plan.

Eksklusive ejerlejligheder med rummelighed i alle henseender og nummereret parkeringsplads.
Du bydes velkommen i boligens entré, hvorfra der er adgang til to rummelige værelser, der begge har godt med skabsplads, samt egen udgang til lejlighedens vestvendte og dermed solrige terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes. Fra entréen er der ligeledes adgang til lejlighedens store badeværelse, der ud over integreret vaskemaskine og tørretumbler, ligeledes byder på stor bruseafdeling beklædt i lækre fliser.

Boligens lækre køkken-alrum er hvad du rammer, når du forsætter ind i lejligheden. Her vil du blive mødt af Køkkenet, der er udformet at det kvalitetsbevidste brand Unoform der med deres Avangarde serie, har formået at skabe et enkelt og tidsløst design, der falder ind i alles smag. Ligeledes er der tænkt på kvalitet i valget af hvidevare, i form af Kitchen Aid, og som ekstra bonus har køkkenet også Qoouker.
Fra køkkenet bliver du ført ind i lejlighedens åbne stue, der med sin store glasfacade mod øst altid garanterer massere af lys, samt et smukt kig over byggeriets parkareal.
Fra stuen er der videre adgang til lejlighedens sidste værelse, der som de andre værelser også har integreret skabsplads, samt udgang til lejlighedens have/terrasse mod øst. Til sammen er de to terrasser og have ca. 40 kvadratmeter. Om vinteren trækker man terrassen ind i stuen, og om sommeren flyder stuen sammen med terrassen og parken, og der er ingen døre til at optage plads for møblerne tll en plads i solen.
Som tidligere nævnt, er ejerlejlighederne som standard udstyret med gulvvarme i alle rum, og lofterne er udført med gips. Det er væsentlige rammer, der gør oplevelsen "at bo" til lækkerhed i dagligdagen. Der er lækre klinker i et ualmindeligt og unikt format i badeværelset. Både entré og værelser er indrettet med faste skabe.

Som byggeri, består Damhusparken af 45 eksklusive townhouses og ejerlejligheder, i et væld af kombinationer med terrasser, altaner og tagterrasser, beliggende direkte ved Damhussøen. Materialerne, byggeprincippet og indretningen er usædvanlig lækker.


Er du interesseret i en fremvisning af boligen, er du velkomne til at kontakte os på info@livinghomes.dk eller 7010 2019.
ÅBENT HUS
16
jun.
søndag
16:00 - 17:00
GEM I KALENDER
20
jun.
torsdag
16:00 - 17:00
GEM I KALENDER
Auroravej 4-10,
2610 Rødovre
© 2018 all rights reserved