Auroravej 6E, 2.

Enestående beliggenhed


Damhussøen er et af Københavns særligt skønne steder, hvor hovedstad og det hyggelige gadekærsmiljø mødes. Stedet oser af charme og historier, og her kan I snart også indrette jeres nye luksusbolig.
DamhusParken består af 45 eksklusive townhouses og ejerlejligheder, i et væld af kombinationer med terrasser, altaner og tagterrasser, beliggende direkte ved Damhussøen. Materialerne, byggeprincippet og indretningen er usædvanlig lækker.

Eksklusive ejerlejligheder med rummelighed i alle henseender.

I stuelejlighederne er der skydedør ud til terrasserne mod parken. Det giver ekstra plads både ude og inde, og derfor vil man tage ophold begge steder i solen, året rundt. Om vinteren trækker man terrassen ind i stuen, og om sommeren flyder stuen sammen med terrassen og parken, og der er ingen døre til at optage plads for møblerne til en plads i solen.
På første sal, og videre op, er der 2 altaner på lejlighederne, og på toppen ligger penthouselejlighederne, med en altan og en lille nem tagterrasse. Som i stueplan, er der også her skydedøre ud til alle altanerne, der vender ud mod Damhussøen og parken.
Ejerlejlighederne er som standard udstyret med gulvvarme i alle rum, og lofterne er udført med gips. Det er væsentlige rammer, der gør oplevelsen "at bo" til lækkerhed i dagligdagen. Der er lækre klinker i et ualmindeligt og unikt format i badeværelset. Både entré og værelser er indrettet med faste skabe.

Drøm eller virkelighed? Bo i de lækreste arkitekttegnede boliger, spækket med design og kvalitet, i naturen, ved gadekæret, - og midt i Hovedstaden. Knib dig selv i armen, og invester i fremtiden. Fremtiden af boliger, fremtiden for jeres familie. Drømmen kan nemt blive til virkelighed. Luksus i hverdagen, customized til hver families individuelle behov.
Tillad dig selv at være kræsen

Der tages forbehold for, at visualiseringerne i salgsopstillingen og på vores hjemmeside, ikke nødvendigvis er fra den pågældende lejlighed, men kan være fra andre boliger i ejendommen, for at vise eksempler af de forskellige indretningsmuligheder, der er i ejendommen.

ÅBENT HUS
16
jun.
søndag
16:00 - 17:00
GEM I KALENDER
20
jun.
torsdag
16:00 - 17:00
GEM I KALENDER
Auroravej 4-10,
2610 Rødovre
© 2018 all rights reserved