Privatlivsbetingelser & Cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, herunder Google Analytics.

Persondatapolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, deltagelse i konkurrencer, registrerer dig som bruger eller abonnent af nyhedsbrev eller køberkartotek, bestiller fremvisning eller vurdering af en bolig.

Opsamling af informationer
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev, køberkartotek eller bestilling af fremvisning eller vurdering af en bolig.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine interesser i forhold til boliger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller salgsopstillinger på relevante boliger. Herudover anvender vi oplysningerne til at forfølge vores legitime interesser i at tilbyde dig en brugervenlig hjemmeside, optimere vores services og indhold samt registrere tidsforbruget for besøgende på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Personoplysninger om dig opbevares i maksimalt det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, såfremt de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Ved opskrivelse i vores køberkartotek vil dine oplysninger være aktive i op til 12 måneder fra oprettelse. Dette kan efter din egen anmodning forlænges. Ved vurdering af din bolig, bliver dine personoplysninger slettet efter 1 års inaktivitet. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev vil vi slette dine oplysninger efter 6 måneders inaktivitet. Du vil inden da få besked, så du har mulighed for at forlænge din tilmelding.

Videregivelse af oplysninger
Oplysningerne kan overlades til eksterne samarbejdspartnere som behandler oplysningerne på vores vegne. Alle eksterne samarbejdspartnere er databehandlere og under vores instruks og behandler data som vi er dataansvarlig for. Disse databehandlere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan altid anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registrering tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. Måtte være, samt oplysning om, hvorfra oplysningerne stammer. Du har ret til at få udleveret en kopi af disse oplysninger som vi behandler om dig. Du skal i så fald anmode skriftlige om dette ved at sende en e-mail til info@livinghomes.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den som du udgiver dig for at være. Såfremt vi har urigtige personoplysninger registreret på dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, således dette kan blive korrigeret. Hvis personoplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de er blevet indsamlet eller på anden vis behandlet, har du ret til at få disse slettet. Såfremt det er nødvendigt for os fortsat at behandle dine personoplysninger, er vi dog ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger, hvis vi f.eks. skal overholde retlige forpligtelser, retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger vi behandler om dig ikke er korrekte. Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig. Ved grunde som vedrører din personlige situation, har du til enhver tid mulighed for at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser. Hvis vi på baggrund af en kvalificeret interesseafvejning kan påvise vægtige, legitime grunde til behandlingen, er vi dog berettiget til at fortsætte med at behandle dine personoplysninger. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Klage kan bl.a. indgives skriftet på e-mail til dt@datatilsynet.dk.

Udgiver
Living Homes A/S
Islands Brygge 43
2300 København S
CVR_nr. 17205692
Tlf. 70 10 20 19
E-mail: info@livinghomes.dk
© 2018 all rights reserved