• Hanne Nørrisgaard

  Ejendomsmægler & Valuar

  Tel.+45 2145 1171

  hanne@livinghomes.dk

  30 års erfaring som ejendomsmægler og Valuar, heraf de seneste 18 år alene som projektsalgs mægler. Hanne er sammen med Peter den mægler, som har solgt flest projektboliger i Danmark. Hanne står for vurderinger, indsalg, trends, indretningsforslag og ikke mindst vores markedsføring i sin helhed.

 • Peter Norvig

  Ejendomsmægler

  Tel.+45 2020 1170

  peter@livinghomes.dk

  Mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler, heraf beskæftiget med projekter gennem mere end 12 år. Peter er skarp på vurderinger og prisansættelser, og er den daglige kontaktperson hos Living Homes. Peter er sammen med Hanne den mægler, som har solgt flest projektboliger i Danmark

   

 • Susanne Nejsum Nielsen

  Ejendomsmægler & Administrativ projektansvarlig

  Tel.+45 2891 5110

  susanne@livinghomes.dk

  Susanne har været i branchen i 19 år, og hun har en stærk bred uddannelse, der gør, at hun er yderst stærk og kompetent i alle faglige og juridiske sammenhænge. Susanne har en indgående viden til alle facetter af en ejendomshandel, både for almindelige privatboliger, projektsalgs boliger og erhverv/udlejningsejendomme. Hun har både beskæftiget sig i administrationen, og har også gennem sin karriere været ”i marken” med overordnet ansvar for salg af større projekter. Susanne har været hos os i 5 år, og hendes høje energiniveau og resultatorientering gør det trygt både at være kollega og kunde til Susanne. Med en baggrund og uddannelse som advokatsekretær, juridisk chefsekretær og ikke mindst ejendomsmægler er Susanne en stærk medarbejder, du trygt kan lægge dine opgaver i hænderne på.

   

 • Nana Korsgaard

  Salgskoordinator & Ejendomsmægler

  Tel.+45 2256 1112

  nana@livinghomes.dk

  Nana er uddannet ejendomsmægler og har været i branchen i 11 år, og har en solid erfaring med salg og køb af bolig. Hos Living Homes sidder Nana både med projekter og gensalg, og sørger for at køber og sælger kommer trygt igennem deres ejendomshandel. Ved siden af jobbet er Nana i gang med at afslutte sin HD 2. del i Organisation og ledelse.

 • Jelva Vendelbo

  Salgskoordinator

  Tel.+45 7010 2019

  jelva@livinghomes.dk

  Jelva er uddannet advokatsekretær og har godt 21 års erfaring, herunder også med ejendomshandler. Hun har dog de sidste år været væk fra branchen, hvor hun har drevet selvstændig virksomhed, men er nu tilbage for fuld kraft. Jelva har øje for kvalitet, og gør gerne lidt ekstra for at yde den bedste service - og altid med et smil.

 • Patricia Weber

  Creative Manager

  Tel.+45 24416077

  patricia@livinghomes.dk

  Patricia er vores kreative indspark. Patricia har et utroligt grafisk øje og en sans for detaljen. Hun har i en længere årrække været en del af modebranchen, og har nu suppleret den op med multimediedesign og Reklamelinjen på Børsen. I vil bl.a andet møde hende i oprettelsen af nye identiteter til projekter.

 • Kathrine Wissing Abrahamsen

  Markedskoordinator

  Tel.+45 5151 0313

  kathrine@livinghomes.dk

  Kathrine har fulgt os med projektsalg siden 2003. Med Kathrine bag roret, kommer projektet altid sikkert og tilrettelagt i salg, og både under salget og efter salget, sætter Kathrine sit fingeraftryk. Vores mangeårige kunder er alle meget tilfredse med, at Kathrine er at finde som en af vores meget vigtige nøglepersoner i firmaet.

   

 • Simone Kjeldsen

  Salgskoordinator

  Tel.+45 3024 7657

  simone@livinghomes.dk

  Simone har været hos os siden 2015, og har ansvaret for den generelle sagsbehandling som salgskoordinater, hvor hun blandt andet står for garantibehandling, registrering af reservationer og generel kontakt med kunder. Derudover er Simone med til at gøre vores salgssteder klar til salgsstart og de ugentlige åbne huse.

 • Joachim Nierich

  Salgskoordinator

  Tel.+45 70102029

  joachim@livinghomes.dk

  Joachim har været i Living Homes siden 2016, og er med i mange af faserne før salget starter, herunder opbygning af pavillon, oprettelse af boligemner til vores web-portaler og generel kundeservice. Joachim er god til at holde empatien med kunderne, og derfor er han også med på vores åbne huse. 

   

 • Jakob Bech

  Salgschef, ejendomsmægler & Valuar

  Tel.+45 4011 1330

  jakob@livinghomes.dk

  Jakob er med sine 17 års brancheerfaring en ihærdig og hårdt arbejdende ejendomsmægler, der aldrig går på kompromis med kvaliteten i sit arbejde, og han har altid styr på selv de mindste detaljer og paragraffer. Jakob er meget dygtig til at få enderne i en ejendomshandel til at hænge sammen til både sælgers og købers store tilfredsstillelse. Jakob giver aldrig op, og han har været med i både gode salgstider og i krise på boligmarkedet, og han har både energi, tro, evner og tålmodighed til at få ting til at lykkes. Jakob har været ansat hos os i snart 13 år, og han kan skrive utroligt mange handler i hele København på sit CV.

   

 • Christian Frøslev

  Projektchef & ejendomsmægler

  Tel.+45 2285 4868

  christian@livinghomes.dk

  Christian har mere end 30 års erfaring, og har været specialiseret med projektsalg siden år 2000, både hos os i flere år, og som selvstændig. Christian besidder en enorm viden om projektsalg som alle nyder glæde af.

 • Claus Østerlin

  Udlejningschef

  Tel.4277 8348

  claus@livinghomes.dk

  Claus kommer med en mangeårig baggrund fra den finansielle sektor fra bl.a Nykredit, hvor Claus gennem en årrække var centerdirektør i Gentofte. De seneste år har Claus arbejdet med ejendomsmarkedet og bestridt en stilling i ledelsen af Ejendoms-/administrationselskabet Herbo, hvor han opbyggede en salgs- og udlejningsafdeling samt stod i spidsen for udviklingen af konkrete ejendomsprojekter.

   

 • Jens Peter Løkke

  Tel.+45 2167 8621

  jenspeter@livinghomes.dk

  Jens Peter er et energibundt, og er altid i godt humør. Jens Peter er den fødte sælger, og han kan holde mange bolde i luften på én gang, og har en rigtig god evne til at holde tæt kontakt til sine kunder, og derfor er både hans kontaktnet og hans salgsresultater begge store. En aftale er en aftale, og Jens Peter går altid langt for, at kunderne føler sig yderst tilfredse.

  Jens Peter har været i branchen i 5 år, men har en bred baggrund i salgsbranchen, der gør, at han ikke er bange for at præstere. Jens Peter har HD i udenrigshandel, har været marketingchef i Fona-kæden, filialdirektør for Yamaha Danmark, salgschef i Universal Music m.fl., ligesom han har været selvstændig i 11 år med sig eget bookingbureau i musikbranchen. 

   

 • Per Danielsen

  Ejendomsmægler

  Tel.+45 4030 0558

  per@livinghomes.dk

  Per har solgt boliger i København, Gentofte, "det grønne område" samt på Frederiksberg siden 1991, hvor Per startede hos os. Senest har Per været selvstændig i en årerække, men fik nu lyst til at prøver kræfter med projektsalg. Per har også erfaring med erhvervsejendomme samt salg af boliger i udlandet. Per prioriterer sit arbejde højt og sætter en ære i, at levere gode resultater og et højt serviceniveau.

 • Niels Mogensen

  Ejendomsmægler

  Tel.+45 4075 2422

  niels@livinghomes.dk

  Niels har været i branchen i mange år, og ud over at være uddannet ejendomsmægler har Niels 6 merkonomuddannelser. Oprindeligt er Niels bank og realkredituddannet, men har været ejendomsmægler de sidste 30 år. Niels har en bred faglig viden, som vi alle nyder godt af.

 • Peter T. Buch

  Ejendomsmægler

  Tel.+45 2579 4100

  peterbuch@livinghomes.dk

  Peter har arbejdet med stort set alle aspekter af ejendomsmarkedet. Han har 21 års erfaring som ejendomsmægler, hvor han primært har solgt boliger på Københavns Vestegn og i Køge Bugt området, heraf 12 år som selvstændig med 2 butikker. Har været aktiv i markedet i både op- og nedgangstider og ved derfor, hvilke knapper, der skal skrues på for at løse opgaven.

  Har endvidere 10 års erfaring med udvikling af projekter, investering og finansiering fra henholdsvis pengeinstitut og udviklingsselskab. Ud over fast ejendom er fællesnævneren i Peters arbejde: Grundig rådgivning og effektivt salgsarbejde giver tilfredse kunder.

 • Dorthe Mehl-Tranberg

  Valuar

  Tel.+45 4114 1130

  dorthe@livinghomes.dk

  Dorthe har været i ejendomsmægler branchen siden 1999, og har igennem tiden arbejdet for både Nybolig, Danbolig, Home og EDC, primært på nordkysten, inden hun kom til Living Homes i foråret 2014.

  Dorthe gennemførte i 2006 uddannelsen som ejendomsmægler, og er herudover uddannet valuar. Dorthe er meget detaljeorienteret og konstruktiv, når en opgave kræver særbehandling for at blive løst, og sætter en stor ære i at kunderne blive godt serviceret, og gerne ud over det forventelige.

 • Lars Wienberg

  Ejendomsmægler

  Tel.+45 2534 7198

  lars@livinghomes.dk

  Lars har bred og mangeårig erfaring indenfor branchen som bl.a. selvstændig ejendomsmægler og rådgiver i den finansielle branche, størstedelen af tiden i Frankrig. Lars har ligeledes været projektleder for om- og tilbygninger i flere år. Med Lars´ baggrund kan kunderne være sikker på en grundig og kompetent rådgivning.

 • Mikkel Sidenius Pedersen

  Tel.+45 2239 5501

  mikkel@livinghomes.dk

  Mikkel har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2008, alle årene i København, hvorfor Mikkel har et indgående kendskab til Danmarks metropol. Mikkel har i hele sin karriere beskæftiget sig med salg, og sætter en stor ære i at levere en høj service og finde den helt rette bolig til hans kunder. Mikkel er effektiv, energisk, og har en god energi, som smitter af på hans kolleger såvel som kunder.